NAŠE USLUGE I PROIZVODI

Prekrivači za čamce:

Ono što svi u ovoj industriji znaju je da proizvodnja ovih prekrivača zahteva poprilično umeće i iskustvo. To je razlog zašto danas i nema puno majstora koji se ovim bave. Upravo zato smo se potrudili da razvijemo ovu oblast i nautika je jedna od glavnih oblasti naše firme Saradjujemo sa mnogim kako stranim tako i domaćim proizvodjačima čamaca.
Pored prekrivača za čamce i brodove pravimo isto i: Bimini tende, providne folije sa ceradom i masakrilom, razne vrste zavesa, jedra za jedrenjake…. idr.

Suncobrani, Paviljoni i tende:

Leto je ili jednostavno želite da uživate napolju, tražite zaklon od sunca ili kiše. Matrijali koje nudimo su vrlo postojani na spoljne uticaje, ne zrače toplotu, poseduju Akrilni premaz zbog kojeg su vodootporni, imaju UV zaštitu. Pored matrijala za letnju upotrebu takodje raspolažemo i sa platnima koja su namenjena za zimu. Vršimo zamene starog platna i restauracije suncobrana, tendi i paviljona. Nazovite nas za savet oko izbora matrijala i pravog odnosa najboljeg kvaliteta a naj niže moguće cene.

Prozori od providn Folije i cerade:

Imate prostor koji bi želeli da zatvorite ili da grejete, treba vam zatvaranje terase, bašte kafića, letnjikovca, garaže ili radionice. Treba vam jeftino a funkcionalno rešenje. Pravi izbor za vas su Ceradne folije – Prozori. Ne samo da su dobri izolatori toplote, već lepo izgledaju i mogu se po potrebi vrlo brzo skloniti otkopčavanjem cibzara ili kaiševa. Cibzari koje koristimo su vrhunskog UKK kvaliteta i skoro da ne postoji mogućnost bilo kakvog kvara.

Strunjače:

Strunjače imaju veliku primenu u školskim salama za fiskulturu, teretanama, privatnim sportskim klubovima, Dečijim Igraonicama… Strunjače služe da bi ublažile pad ili ozlede pri vežbanju ili da zaštite decu u igraonicama od povrede. Strunjače se uglavnom prave od ceradnog platna velike gramaže, slične onoj koja se koristi za kamione. Strunjače proizvodimo po vašim merama ili standardima, a takodje radimo i popravku starih strunjača.

Šatori, predšatori i poluprikolice:

Trebate velik šator za svadbe, proslave, za radionicu. Imate potrebe za lakim i brzim sklapanjem i prenošenjem. Pozovite nas.
Vršimo usluge krpljenja i popravke istih!

Ravne cerade – prekrivači:

Vršimo usluge varenja i proizvodnje cerada po vašim merama i potrebi, pravimo rubove i udaramo ringle u veličinama koje vam odgovaraju.

Presvlake za kola i Pokrivači:

Ove vrste presvalaka pravimo isključivo po narudžbini u vrhunskom kvalitetu. Svaka presvlaka je unikat koji će odgovarati vašem modelu automobila i sedišta. Presvlake se rade tako što se mera uzima po vašem autu.
Takodje pravimo i univerzalne radničke pelerine za prekrivanje vozačkih sedišta. Pravimo futrole za gepek auta….