NAŠE USLUGE I PROIZVODI

Prekrivači za čamce i brodove:

Ono što svi u ovoj industriji znaju je da proizvodnja ovih prekrivača zahteva poprilično umeće i iskustvo. To je razlog zašto danas i nema puno majstora koji se ovim bave. Upravo zato smo se potrudili da razvijemo ovu oblast i nautika je jedna od glavnih oblasti naše firme. Saradjujemo sa mnogim kako stranim tako i domaćim proizvodjačima čamaca. Postojie tri osnovne vrste pokrivača za čamce: Letnji, Zimski, i više delni prekrivači. Prekrivači se na plovilo montiraju sa Drikerima, Ringlicama, Španerima i kopčama zavisno od namene i želje kupca. Letnji prekrivači su namenjeni za brzu montažu i demontažu na plovilu kako bi se maksimalno skratilo vreme koje trošite na pokrivanje, da u kratkoj nautičkoj sezoni pažnju što više posvetite uživanju na vašem Čamcu ili Brodu. Ovi pokrivači se prave od nautičkih platna male gramaže i velike otpornosti na UV zrake. takodje letnji prekrivači se uglavnom prave da se kopčaju na drikere. Komadni prekrivači se postavljaju iz više delova kao zasebni prekrivač: Komadne konzole, palube, klupe ili tapacirunga na brodu, za prekrivanje vanbrodskog motora. ova vrsta prekrivača takodje spada u letnje cerade. Zimski prekrivači se prave za plovila koja ostaju u Marini u toku zime ili provode vreme u zimovniku gde nisu nadkrivena. Ovi prekrivači se prave od kamionskih cerada i za plovila koja se nalaze na prikolici se prave tako da prekrivaju plovilo preko rubnog kedera za maksimalnu zaštitu. ovi prekrivači se prave uglavnom sa španerima u rubu zbog veće izdržljivosti na udare vetra. ili ako se prave sa drikerima obavezno se na ključnim mestima postavljaju sigurnosni drikeri koji sprečavaju otkačinjanje.Pored Cerade za Čamce i Brodove pravimo isto i: Cerade za Jet ski skutere,Bimini tende, Providne folije sa ceradom za zatvaranje broda, razne vrste zavesa, jedra za jedrenjake…. idr.

Suncobrani, Paviljoni i tende:

Leto je ili jednostavno želite da uživate napolju, tražite zaklon od sunca ili kiše. Matrijali koje nudimo su vrlo postojani na spoljne uticaje, ne zrače toplotu, poseduju Akrilni premaz zbog kojeg su vodootporni, imaju UV zaštitu. Pored matrijala za letnju upotrebu takodje raspolažemo i sa platnima koja su namenjena za zimu. Vršimo zamene starog platna i restauracije suncobrana, tendi i paviljona. Nazovite nas za savet oko izbora matrijala i pravog odnosa najboljeg kvaliteta a naj niže moguće cene.

Prozori od providne PVC Folije i cerade:

Osnovne karakteristike koje čine naše folije konkurentne na tržištu su: širi varovi, deblji matrijali, elastičnost i kristalna prozirnost. Tehnologija naše proizvodnje se zasniva na višegodišnjem iskustvu u rešavanju problema sa udarima vetra, i dugotrajnosti na spoljne uticaje. Interesantno je spomenuti da cene zatvaranja nekog prostora sa PVC ceradom su daleko manje nego cena standardne pvc stolarije. Ovako zatvoreni prostori predstavljaju trajno rešenje, sa dobrom toplotnom izolacijom i opcijom brze montaže i demontaže tj. po potrebi se platno lako skupi ili raširi radi zatvaranja. Ovaj tip Cerade je posebno pogodan za zatvaranje ili zastakljivanje prozora ili vrata za: Terase, letnjikovce, ugostiteljske objekte,Splavove, Bašte kafića. Razne pregrade u industriji kao: Zavese, Vrata za prolaz viljuškara ili kamiona. Takodje od ovih providnih folija se prave vrata na viljuškarima, Bagerima, Dizalicama, Plovilima idr.  Izvodimo kompletna rešenja od ideje, do finalne montaže i zatvaranja željenog prostora. Radimo kompletne projekte sa bravarskim radovima i montažom na terenu ili po potrebi ove folije po vašim merama šaljemo duž cele Srbije. 

Strunjače:

Strunjače imaju veliku primenu u školskim salama za fiskulturu, teretanama, privatnim sportskim klubovima, Dečijim Igraonicama… Strunjače služe da bi ublažile pad ili ozlede pri vežbanju ili da zaštite decu u igraonicama od povrede. Strunjače se uglavnom prave od ceradnog platna velike gramaže, slične onoj koja se koristi za kamione. Strunjače proizvodimo po vašim merama ili standardima, a takodje radimo i popravku starih strunjača.

Šatori, predšatori i poluprikolice:

Trebate velik šator za svadbe, proslave, za radionicu. Imate potrebe za lakim i brzim sklapanjem i prenošenjem. Pozovite nas.
Vršimo usluge krpljenja i popravke istih!

Ravne cerade – prekrivači:

Vršimo usluge varenja i proizvodnje cerada po vašim merama i potrebi, pravimo rubove i udaramo ringle u veličinama koje vam odgovaraju.

Presvlake za kola i Pokrivači:

Ove vrste presvčlaka pravimo isključivo po narudžbini u vrhunskom kvalitetu. Svaka presvlaka je unikat koji će odgovarati vašem modelu automobila i sedišta. Presvlake se rade tako što se mera uzima po vašem autu.
Takodje pravimo i univerzalne radničke pelerine za prekrivanje vozačkih sedišta. Pravimo futrole za gepek auta….